Lava flow plečiasi

Lava flow verslą pradėjau kurti nuo prieš šešerius metus sau pasiūtos rankinės. Šiandieną turiu svajonę plėstis ir mažais žingsneliais įeiti į kaimynės Lenkijos rinką. Prieš kelerius metus susipažinau su Alicija, prekinio ženklo Lenkijoje „Alana“, veikusio net devynerius metus, įkūrėja. Užmezgėme draugystę, dalinomės patirtimi. O šiandien Alana virsta bendru prekiniu ženklu Lava flow.

Didžiulis iššūkis

Apie susijungimą kalbėjome jau kurį laiką, o tam įgyvendinti tinkamas metas atėjo dabar, kai Alicija nusprendė sukti kitu – interjero dizainerės keliu. 

Šis susijungimas man yra didelis ir labai lauktas žingsnis pirmyn. Jau kurį laiką jaučiausi lyg būčiau sustojusi viename taške, kai netobulėju, kai viskas sukasi tame pačiame rate. Lava Flow auginu viena ir viską čia darau pati, tai nėra lengva, o plėtimasis kitoje rinkoje apskritai yra didžiulis iššūkis ir nežinia, tačiau neabejotinai tai bus ir Lava Flow, ir mano pačios augimo kelias.

VERTYBĖS NESIKEIČIA

800_1475-2

Pirkti mažiau, rinktis kokybiškiau, leisti daiktui tarnauti ilgiau – vertybinis šūkis, ant kurio pastatytas mano prekės ženklas.

Niekada nesivaikiau greitos mados tendencijų. Man svarbiausia – tvarūs ir laikui patvarūs produktai, kurie, su tinkama priežiūra, džiugins ne vieną dešimtmetį. Tvarumas, kokybė, ilgaamžiškumas – prioritetai, be kurių, Lava Flow nebūtų Lava Flow. Tai atsispindi ir mano kuriamuose gaminiuose – minimalizmas, klasikiniai modeliai, ne „rėkiančios“, o žemiškos, universalios prie visko tinkančios spalvos.

Šie vertybiniai pagrindai galioja ne tik mano kuriamiems produktams, bet ir tiekėjams, partneriams, su kuriais renkuosi dirbti. Pati nuolat ieškau idėjų, kaip tausoti gamtą, prisidėti prie klimato kaitos mažinimo, tad ir dirbti renkuosi tik su tais, su kuriais sutampa mūsų vertybiniai pagrindai, Alicija yra viena jų. Na, o kokių naujienų galima tikėtis artimoje ateityje, išduodu, kad jau kurį laiką tobulinu rankų darbo batų gamybos techniką ir tikiuosi, jog jau greitai kokybę ir tvarumą vertinantiems savo klientams galėsiu pasiūlyti ne tik rankines, bet ir batus.

Linkėjimai,

Ugnė